Tyynynpäällisen uusi elämä

Muutimme alkukesästä ja kaapit tuli käytyä läpi turhasta tavarasta. Meinasin jo heittää keräykseen näitä valkoisia tyynynpäällisiä, mutta jätin ne kuitenkin vielä jos keksisin niille jotain käyttöä. No tuli sitten ajatus että voisin painaa niihin jotain kuviota tai kuvia. No ei muuta kun taas Sinelliin ja ostamaan maalia mikä sopisi tähän tarkoitukseen. Ostin vain mustaa omiin suunnitelmiini , mutta pari päivää myöhemmin bongasin Lidlistä glitter-tekstiilivärit ja ostin ne jos taiteiltaisi tytön kanssa yhdessä jotain muuta. 


Tänään olikin tarkoitus maalailla tytön kanssa, mutta hän saikin kutsun mökille joten tuli sitten hyvä hetki kokeilla itse mustaa kangasväriä tyynynpäälliseen pojan päiväuni aikaan. Meinasin jo toteuttaa sen wc-paperirullalla tehden kuvioita. Mieleeni tuli kuitenkin piparimuotit ja painoinkin kokeeksi niillä kuvioita, joista osan maalasin ja osaa en. Ihan hyvin toimivat tässä tarkoituksessa.


Huuhtelin muotit heti käytön jälkeen ja laitoin vielä tiskikoneeseen, mutta mietin voikohan näitä käyttää enää leivontaan ,vai siirränkö suosiolla vain askarteluun?
Tämä kangas oli niin paksua että ei mennyt läpi toiselle puolelle, mutta voisi olla järkevää laittaa pahvi tyynynpäällisen väliin. En löytänyt kuivumisaikaa, mutta annoin kuivua useita tunteja ja illalla silitin kankaan niin sen jälkeen pitäisi kestää pesun 40 asteessa.


Seuraavaksi kokeillaan tytön kanssa glitter-maaleja ja sitten olisi suunnitelmissa painaa kuvioita verhoon pojan huoneeseen. Se on kuitenkin sen verran suuri töinen että taitaa tämä projekti odottaa vielä hetken aikaa.

Kommentit

Suositut tekstit