Juhlahumua
Pari viikkoa sitten juhlittiin lasten syntymäpäiviä sukulaisten ja kummien kanssa. Lasten synttäreiden juhliminen on hauskaa, vaikka vaatii veronsa. Juhlia, koristeluita sekä tarjottavia on ihanaa suunnitella.
Tavoite oli saada koti kuntoon juhliin mennessä. On hyvä olla joku varsinainen syy saada paikat kuntoon. Aika hyvin onnistuttiin, vaikka haastetta oli kun lapset olivat mukana menossa. Saatiin kaikki muuttolaatikot purettua ja melkoinen tehtävälista suoritettua. Tapetoitua,leikkimökkiä kunnostettua,verhot paikalleen (kiitos naapurin joka lainasi silityslautaa)ja monen monta muuta hommaa tehtyä.

Viiri syntyy nopeasti kun rei`ittää kolmion malliset paperit ja pujottaa niistä narun. Pahvisia numeroita(sinellistä) käytettiin 1- ja 5vuotis valokuvauksessa ja menivät myös juhlakoristeina. 

Nyt kun poika on nukkunut pitkän valvomisen jälkeen jo muutaman kuukauden ja omat univelat on saanut jokseenkin kuitattua, niin yöllähän on hyvää aikaa toteuttaa itseään ja väsätä kaikenlaisia koristeita.
Tytön mekko stailattiin mintunvihreällä satiininauhalla


Ompelin pojalle rusetin samasta satiininauhasta mistä oli tehty tytön mekon rusetti. Se ei kuitenkaan päätynyt käyttöön pojan kaulaan vaan koristeeksi juhlapöytään. Myöhemmin tämän voisi lisätä johonkin paitaan kiinni.


Tarjolla oli minttusuklaamisu, vegemarenkeja, suklaamuffinsseja, suklaakeksejä,vesimelonikku, marjoja ym. Aluksi grillattiin hodareita 

Pahvinen numero sinellistä ja maalattu
Pienelle sankarille vesimelonikakku. Poika rakastaa marjoja ja tämä kakku kävi myös allergisille serkuilleMustasta kartongista leikatut kirjaimet sujahtivat satiininauhaan samaan tapaan kun viirit, eli reiät ja pujotusPieni sankariKyllä oli hauskat juhlat, vaikka ukkoskuuro iskikin kesken grillauksen. Onneksi kuuro oli lyhyt ja markiisi pelasti meidät kastumiselta. A
uringostakin sai nauttia päivän aikana.
Kommentit

Suositut tekstit