Kissan syntymäpäivät

Jos minä innostun juhlien järjestelystä, niin kun edellisistä postauksista Juhlitaan! ja synttarit-6-vuotiaalle-ja-haikea-muisto on huomattavissa, niin löytyy lähipiiristäni muitakin hurahtaneita juhlien järkkäilijöitä. Nimittäin ystäväni, joka järjesti heidän ihanassa kodissaan heidän rakkaalle Karpo-kissalleen mahtavat 7-vuotissyntymäpäivät.
Sain kunnian leipoa juhliin kakun(ihmisten)joka oli vadelma-lakritsi britakakku, johon juhlien musta-kulta väriteema oli inspiraation lähteenä. Osallistuin myös ideointiin ja ystävän kanssa pinterestistä kahlattiin ideoita niin reilusti, että niitä jäi seuraavienkin juhlien toteutukseen ihan mukavasti ja jo 10-vuotissynttäreihinkin vähän ideoita väläyteltiin, mutta katsotaan nyt minkälaiset ilotulitukset ja muut ovat sitten luvassa. Meillä on siis samana vuonna syntyneet kissat, joten asia koskettaa meitä molempia. Meidän perheessä toistaiseksi on leivottu kakku kissan syntymäpäivänä ,annettu lahjat ym. mutta tämän luokan mittakaavassa juhlia on ollut vain lapsille. Pakko myöntää, että innokkaana juhlien järkkääjänä voi asia olla toisin ensi vuonna. Niin lämminhenkiset ja hauskat olivat nämä kekkerit.

Itse päivänsankariEmäntä oli pistänyt parastaan ja valmistanut Karpo-kissalle oman kakun. Reseptiä minulla ei ole, mutta sekin järjestyy jos kiinnostusta on.
Karpon kummitäti oli omin kätösin puuhaillut kummipojalleen kortin

Lahjaksi leluja, herkkuja ja tuoretta kissanminttua, voisiko näistä iloisempi olla?Ystäväni oli kyllä järjestänyt kertakaikkisen upeat juhlat!Oli ilo olla mukana auttamassa ja ehdin kuvatakin paljon enemmän kun omien lasteni juhlissa, vaikka kameraa en muistanut ottaa mukaan,mutta kännykän varassa mentiin.

On täällä blogissa ennenkin mennyt tämä kissapässeily vähän överiksi, niin kun viime jouluna, kun väänsin lastenkalentereidenlisäksi Joulukalenteri kissalle(alempi). Mitähän seuraavaksi!

Kiitos Karpo ja perhe!

Kommentit

 1. Aivan hulvattomat 7- synttärit, oli kyllä hymyssä pitämistä. Karpon mummu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli😍Olet onnekas kun saat olla Karpalon mummu!

   Poista
 2. Aivan hulvattomt 7- vuotis synttärit Karpolla.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!

Suositut tekstit