Diy : Joulukalenteri pahvimukeista ja helppo Eukalyptuskranssi

Joulukuu on jo pitkällä ja pari joulukalenteria tänne laitoinkin marraskuun lopulla , jotka löytyvät täältä Diy : Joulukalenterit. Enää ei kukaan varmaan rupea kalenteria tekemään mutta onpahan sitten täällä kuitenkin valmiina jos vaikka ensi jouluksi hakee jo ideoita!Instagramissa ( ig : lumiemmi) jaoin tämän viime viikolla, mutta en ehtinyt sitä tänne silloin laittamaan.

Tähän tarvitset:

-pahvimukeja, käytin valkoisia joista irroitin kahvat

-tussin

-pahvia

-kannet,käytin tapetin jämää joka jäi eteisestä,halutessasi näet sen täältä Toimivampi eteinen lapsiperheeseen


-kuumaliimaa

-dc-fixiä jos ruskea pahvi ei  miellytä

-mustaa pahvia tähteen ja dymolla tekstiPiirtele 24 erilaista kuviota mukeihin, leikkaa kuusen muotoinen pahvin pala ja päällystä se dc-fixillä ja liimaa mukit siihen kiinni kuumaliimalla. Leikkaa pahvimukin kokoiset kannet ja kiinnitä niihin numerot liimalla. Täytä mukit ja liimaa kannet päälle. Vielä tähti paikalleen ja kalenteri on valmis.

Tämä tuli siis pojalleni (1v4kk) ja sisällä on maissinaksuja ja muutama pikkuauto. Isosisko on ollut aktiivisesti auttamassa luukkujen avaamisessa. 


Tämä toinen askartelu on huomattavasti nopeampi tehdä. Hyvin yksinkertainen ja hurmaavan tuoksun omaava kranssi. 

Hain omalta pihalta omenapuun oksan, jonka taivutin ympyrän muotoon. Sidoin juuttinarulla ja kiinnitin eukalyptuksen oksia ohuella metallilangalla kiinni. Oikeastaan yksi oksa riitti tähän. Todella helppo ja nopea. Ripustin tämän vielä ikkunan eteen jossa se pyörii kauniisti. Eukalyptuksen oksat ovat kauniita kuvuessaankin,joten tämä säilyy pitkään.Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!

Suositut tekstit