Betonivaikutelma spraySyksyllä Habitare messuilla tuli vastaan aika kiva tuote, jolla voi uudistaa esimerkiksi vanhat ruukut lasipullot ja muut pinnat, nimittäin betonivaikutelman antava spray. Ihan huippua, innostuttiin kavereiden kanssa siitä jo messuilla ja oltaisi haluttu ostaa tuote heti, mutta sitä ei ollut siellä myynnissä ja se oli tulossa kaupoihin vasta vähän myöhemmin. Pari kertaa olen sitä käynyt maalihyllyillä etsimässä, mutta nyt sitä oli tullut K-rautaan ja pääsin kokeilemaan onko se niin kätevää kun kuvittelin.
No olihan se oikeinkin kivaa kun sitä testasin. Pinta kannattaa puhdistaa rätillä ettei se ole rasvainen tai likainen, sitten vain suihkimaan. Helppoa käyttää ja melko peittävää jo yhdellä kerralla. Maalasin kuitenkin kaksi kertaa hyvän lopputuloksen saadakseni. Pinta jää karheaksi ja siinä on ihan pienen pientä pistettä( jota ei ehkä kuvissa nää)niin se on erinäköistä kun ihan vain vaaleanharmaalla maalaisi. Pullossa on hyvät ohjeet maalaukseen, eri pinnoille oli omat ohjeensa. Esim.Bauhausin sivulta löytyy tuoteseloste tästä linkistä  Rust-oleum betonivaikutelma spray
Ilmat ovat olleet haastavia nyt spraymaalaukseen, kostea tai kylmä ei ole otollinen näihin hommiin. Maalasinkin nämä lopulta mökin kylmäkellarissa, josta siirsin sen sitten lämpimään kuivumaan.
Pinta kuivuu suht nopeasti puolessa tunnissa. Vinkkinä että huolehdi hyvin spraymaalipullon puhdistuksesta!suhkuta ylösalaisin pulloa kun lopetat. Tämä on ilmeisesti aika paksua tavaraa ja sainkin pullon tukkoon pariin kertaan. 


Maljakko on lasinen mehupullo 

Itse innostuin tästä niin että tekisi mieli suihkia kaikki vanhat ruukut tällä spraylla, mutta ehkä katson vielä miten se kestää käytössä ja odotan hetken.

Kommentit

 1. Oo, tuollaisesta spraysta en ole ikinä kuullutkaan, tuleepa sillä kivaa jälkeä! :)

  VastaaPoista
 2. No tämä kyllä yllätti positiivisesti😊Eikä hintakaan ollut kun reilun kympin ja tuntuisi olevan rittoisaa.
  Kiitos Piia kommentista ja mukavaa syksyn jatkoa 😙

  VastaaPoista
 3. Kuinka tällä betonivaikutelma sprayllä maalattu pinta on nyt käytössä kestänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä😊Hyvin on pysynyt kaikissa ruukuissa. Nämä ovat kyllä saaneet olla aika rauhassa hyllyillä. Kiva kun jätit kommentin ja mukavaa kevättä sinulle 😊

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!

Suositut tekstit