DIY: Riippuva hylly nahkanauhoilla

Idea tähän lähti ylimääräisestä valkoisesta kukkalaudasta jonka olen ostanut monta vuotta sitten. Se on pyörinyt tiellä ja päätyi leikkimökkiin muuton jälkeen, kun en keksinyt sille koskaan sopivaa tarkoitusta. Ostaessani sen aikoinaan vitosella Clas Ohlsonilta , oli minulla jokin idea jota en kuitenkaan saanut toteutettua, enkä edes muista enää mikä se oli. 
Nyt tälle laudalle löytyi kuitenkin käyttötarkoitus. On ihanaa että kotona on yrttejä ja kasveja, mutta tällä hetkellä kun kotonamme on erittäin utelias ja touhukas vuoden 
ikäinen taapero, on tämä asettanut pieniä haasteita. Ruokaöydällä ei voi säilyttää mitään, sillä siihen kiivetään välittömästi tarkastamaan ja tutkimaan mitä siellä on kun silmä välttää tai vaikka ei välttäisikään. Eli on parempi pitää pöytä vapaana tavarasta, niin se ei ainakaan lisää kiipeilyintoa. Keittiön tasoilla valo ei riitä kasveille, joten se ei ole myöskään hyvä vaihtoehto. Perinteiset ikkunalaudat ovat liian matalalla,niin nekään ei nyt tähän aikakauteen sovi.
Amppeli olisi tarpeeksi korkealla, mutta kun muistin tämän hyllyn niin ajattelin että tästähän saa näppärän laudan, johon saa useammankin yrtin ja kasvin mahtumaan. Maalasin laudan mustaksi, sillä saimme juuri ystävältä lainaan aivan upean mustan keinutuolin niin sopivat sitten yhteen. Laitoin Sinellistä ostamani nahkanauhat hyllyn ympärille, sillä olen niistä nyt intoutunut niin kun edellisissä diy- jututuissa nahkavetimet ja toimivampi eteinen( naulakko ja kauppalista). Sitten vain kiinnitys kattoon tai verholautaan ikkunan eteen ja riippuva hylly on valmis.Sitten vielä kun saisi yrtit pysymään hengissä näin pimeään aikaan !
Sinellin nahkanauha 2m rullassa 7,90€. Käytin tähän kaksi rullaa


Kiitos jälleen kerran miehelleni joka joutuu aina viimeistelemään ja kiinnittämään näitä keksimiäni tee se itse-juttuja!Tähänkin hommaan tulee yllättäen aina apujoukkoja omien työkalujen kanssa.
Kommentit

 1. Oi miten hieno hyllystä tulikin, tosi kivan näköinen! Ihana että on noita apujoukkoja auttamassa:) Mukavaa syyspäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ☺💚aina on kiva kun saa hyödynnettyä jotain jo valmiiksi kotona olevaa ja tehtyä pienellä budjetilla tarpeellisia juttuja

   Poista
  2. ja apujoukot antavat hyviä inspiraatioita😉

   Poista
 2. Kiitos 😚naperoiden ansiosta luovuus kukkii😃

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!

Suositut tekstit