Toimivampi eteinen lapsiperheeseen

Eteinen on usein kodeissa haaste, varsinkin monissa lapsiperheissä. Se saattaa olla hyvin ahdas ja kengät,vaatteet,pyöräilykypärät sekä reput pyörivät tiellä. Se on joka päivä kovassa käytössä ja siksi halusinkin  tehdä arkea helpottavia pieniä muutoksia meidän uuden kodin eteiseen. 

Edellisessä asunnossa eteinen tai oikeastaan tuulikaappi,oli aina täynnä kenkiä ja väliovea ei meinannut saada auki. Uudessa asunnossa väliovi on poistettu, joten tilaa tuntuu olevan hieman paremmin, vaikka suunnilleen saman kokoinen se onkin. Halusin naulakon jossa olisi riittävästi tilaa lasten vaatteille ja muille tavaroille. Lisäksi ongelmana oli päivän postit ja muut tärkeät jutut, joille halusin oman paikan. Edelliset asukkaat olivat laittaneet kivan kiinteän penkin ja kenkäkaapin eteiseen, jotka jo paransivat toimivuutta. Sähkökaappille oli tehty peitelevy, joka on myös kiva juttu. Eteisessä on tuulikaapin jälkeen peiliovelliset kaapit, joissa säilytetään aikuisten takit ja Elfan säilytysjärjestelmässä pipot hanskat ym. lähinnä lasten ulkovaatteille tarvittiin järjestystä.
Meillä on lisäksi toinen sisäänkäynti takaovesta kylpääriin, joka on ihana pelastus märillä keleillä.

Halusin seinään elävän pinnan, mutta maalaus tuntui nyt tähän hätään liian hitaalta vaihtoehdolta. Voi olla että se olisikin ollut sujuvampaa kun kuvittelen, mutta satuin kuitenkin löytämään tapetin joka oli juuri sopivan värinen ja näköinen, helppo laittaa ja kestää myös kostealla pyyhkimisen. Omaan silmääni pinta näyttää siltä kun se olisi maalattu struktuurimaalilla. Aika näyttää miten tapetti kestää eteisessä.
Naulakkoon mahtuu paljon lasten takkeja ja haalareita, nahkaisiin lenkkeihin saa pyöräilykypärät suoraan napsauttamalla vain klipsi kiinni, eikä sitten putoile. Sateenvarjokin voi roikkua siinä valmiina ja koukuilla saa reput lenksuun.
Näin tämmöisiä naulakoita valmiina, mutta piti tehdä huokeampi vaihtoehto itse. Naulakot(2kpl) Clas Ohlsonilta 9,90€/kpl ja nahkalenksut kiinnitetty ruuveilla taakse,nahkanauha Sinellistä 7,90/2m
Muistitaulu Granitista 44,90€, mutta oli -50% alennuksessa. Meinasin vetää mustalla spray-maalilla tämän,mutta taidan jättää kuitenkin valkoiseksi.

Lähikuva tapetista.
Tapetti Bauhausista 15,90€/rulla. Klipsit Granitista.

Paperirulla ja pidike Granitista, kiinnitetty Sinellin nahkanarulla. Dymolla teksti.


Tyyliin sopiva kynä Granitista
Aiemmin tehty rapputaulu pääsi oikealle paikalleen.
Ohje täällä Diy: rapputaulu          Riippuva kori Clasulta


         Printattavat viikkosuunnitelma ja lukujärjestys ovat täältä
         Printattava viikkosuunnitelma

Kori clasulta. Matto Bauhausista, myydään mittojen mukaan 


         Säilytys pussukka Ikeasta


Laitoin oven lasiin kalvon clas Ohlsonilta, niin sisään ei näe mutta valo pääsee läpi
Alhaalla vielä kuva ennen muutosta, lähtötilanne ei ollut siis ollenkaan paha.


Kaakeli on kuvassa likainen kun ollaan juuri poistettu vanha matto.


Olen innoissani tästä raikkaammasta ilmeestä, toivottavasti osottautuu myös käytännölliseksi.

Kommentit

 1. Upeaa Emmi! Ja hienoja vinkkejä myös itselle pieneen eteiseen, kun vain sais aikaseksi. ..�� t. Mari��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤❤Kiitos Mari!Hyvä jos löytyi jotain vinkkejä myös teidän eteiseen��Niin kovassa käytössä nuo eteiset ja aina niin pieniä��!

   Poista
 2. Heippa. Missä tuommosia naulakoita on valmiina? Ässäily toki kiinnostais, mutta aina ei jaksa/halua/ehdi :D Toivottavasti blogissa nähdään enemmänkin teidän uudesta kodista vilauksia! T. Outi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommosia naulakoita oon nähnyt Granitissa, niillä on myös nettikauppa. Hinta taisi olla 89€ eli mieti nyt vielä 😀
   Yritän laittaa kuvia sitä mukaan kun etenee...eli hitaasti 😁
   Yritän

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!

Suositut tekstit