Syötävän suloinen tapetti

Tammikuussa kun muuttomme varmistui aloin heti muiden sisustushaaveiden ohella pohtia lastenhuoneiden sisustamista. Pojan huoneen saisin laittaa mieleni mukaan, sillä pääasia olisi tehdä huoneesta pienelle viihtyisä ja mukava paikka. Tytöllä on jo vahvoja mielipiteitä mistä pitää ja mistä ei. Lähdimme siis yhdessä suunnittelemaan huonetta. Hänen toiveenaan oli Frozenista tuttu turkoosi ja prinsessamaiset jutut. Frozen hypetys on kestänyt täällä jo kauan ja mitään laantumisen merkkejä ei ole vielä näköpiirissä. Ajattelin että olisi kuitenkin järkevää tehdä huoneesta sellainen , että tapetti ei menisi heti vaihtoon kun mieli muuttuu ja fanituksen kohde vaihtuu. 

Googlettelin ja kävin läpi varmaan sadat tai tuhannet tapetit. Pitäisi olla turkoosia ja vähän lunta, mutta ei Frozen tapettia. Aluksi meinasin että maalataan vuoriseinä ja siihen lumihiutaleita, mutta mietin onko se hassu kesällä. Vähän liian talvinen juttu ehkäpä kuitenkin. Mietin myös monia eri maalaus vaihtoehtoja, mutta sitten löytyi se täydellinen tapetti. Majvillan turkoosi confetti- tapetti. Turkoosinsininen tapetti jossa oli valkoisia(lumi)palloja ja kultaisia/kellertäviä palloja, jotka sopisivat lattiaan. Täydellistä!ja vielä niin suloista. Hinta oli vaan tällä tapetilla aika tyyris 83€ rulla. Meinasin jo toteuttaa tämän maalaamalla ,mutta kun Elloksella tapetti olikin myöhemmin hieman alennuksessa päädyin sen kuitenkin tilaamaan. Yhden seinän tapetointi riittäisi eli pärjäisin kahdella rullalla, eikä olisi liian levoton kun koko huoneen tapetointi. Maalatusta pinnasta ei saisi samanlaista ja pallojen vääntämisessä menisi varmasti hermo. 


Tapetoiminenhan suoritettiin  luonnollisesti yöaikaan, sillä tuntuu että muuten täällä ei ole mahdollisuutta toteuttaa näitä hommia. Tämän hyllyn halusin sen takia että tähän sai viriteltyä hyvin puuhelminauhan. Majvillan esittelykuvissakin on yhdistetty puuhelmiä sisutukseen. Sopii kivasti tapetin tyyliin. Hylly on Ikeasta ja puuhelmet Sinellistä. Lamppu oli jo edellisessä huoneessa ja passasi hyvin tähänkin tyyliin. Lamppu Ikeasta. Prinsessamaisuus tulee tietenkin vuodekatoksesta(Jollyroom).


Tyttäreni näki aamulla lopputuloksen ja oli erittäin iloinen ja ihastunut huoneeseensa. Jee onnistuin! Huoneen sisustus on vielä vähän kesken, mutta lisäilen kuvia kun projekti etenee.
Kuva ennen tapetointia

Kommentit

Suositut tekstit