Ihanaa vaneria

Olen aivan ihastunut vaneriin.  Se on niin kaunista ja lämpöistä. Antaa kodikkuutta ja houkuttelee maalaamaan pintaan mitä tahansa tai jättämään sen ihan niin vain ihailtavaksi . Tämä ihastuminen alkoi varmaan siitä että tarvitsin pojan duploille jonkun laatikon. Googletteluilla löytyi muutamia ihan kivoja, mutta niin kalliita lelulaatikoita . Venerisia ei löytynyt montaakaan,joten pitää tehdä itse.
Puhuin miehelleni asiasta ja hän veljensä avulla hoiti minulle mittojen mukaan kaksi ihanaa laatikkoa.  Toinen tulee sängyn alle ja toinen siis duploille . Nämä projektit ovat vielä kesken,  mutta tein harjoitus maalauksia kun satuin bongaamaan sinellin alelaarista pieniä laatikoita. Nämä käyvät hyvin pienten tavaroiden säilytykseen. Miten terapeuttista on maalata jos sen saa tehdä lasten nukkuessa, mutta jos sitä yrittää tehdä lasten kanssa, niin lopputulos ei ole ihan sama. Aakkostaulua tehdessä siihen osui pienet kädet ja kirjaimia oli levennettävä. No jääpähän lastenkin kädenjälki niihin.
Sain myös palan vaneria ja siitä oli kokeiltava aakkostaulua. Ikeassa olen nähnyt tämän tyyppisiä valkoisella maalilla tehtynä.  Vapaalla kädellä tehden tulos ei ollut niin hyvä kun olin haaveillut.  Maalaustaidot ovat pitkän tauon jälkeen vähän ruosteessa. Joku sabluuna voisi olla hyvä tässä. Hätäinen kun olen, niin ei ollut aikaa etsiä semmoista. 

Laatikoiden kuviin otin mallia pinterestistä bongatuista kuvista. Salmiakkikuvion painoin sienestä leikkaamalla sabluunalla. Se oli kyllä vähän kehno, mutta sai sillä vähän muotoa ja maalasin kunnolla päälle. Maaleina käytin sinellin plus-akryylimaaleja. 
Kommentit

  1. Koitahan myös kuvansiirtoa! http://pienilankarulla.blogspot.fi/2013/05/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi Jonna...tota täytyy ehdottomasti kokeilla😊ihana idea!kiitos tästä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!

Suositut tekstit