DIY : Riisipaperivalaisimen (ja pallon) uusi look
Edelliset asukkaat jättivät leikkimökkiin riisipaperivalaisimen. Päätin vähän muokata sitä pienellä vaivalla hauskemman näköiseksi. Samalla koristelin riisipaperipallon pandaksi. Sen olin ostanut Sinellin alelaarista (0,75€)Tähänkin voisi kehitellä jonkun valon sisälle ja laittaa leikkimökkiin tai lastenhuoneeseen. 


Käytin näihin huopaa korviksi ja silmiksi, sarveen kimallesoftista(sinelli). Näitä jäi yli kun teimme pääsiäisaskarteluja pupuja ja yksisarvisia tyttäreni kanssa. Vaaleanpunaisessa huovassa on valmiina hilepinta. Yksisarvisen kukkakoriste on vapusta jäänyt kasvotarra(olivat muuten tosi käteviä laittaa vappukoristeet tytön kavoihin, kun ei tarvinnut sotkea maalien kanssa), tavallinen tarra toimisi varmaan paremminkin,mutta nyt ei ollut muuta kotona ja sarven alle tarvittiin jokin koriste. 
Osat leikataan sopiviksi ja liimataan kiinni riisipaperiin. Käytin liiman lisäksi kaksipuolista teippiä, kun sovittelin korville sopivaa paikkaa. Nämä olivat kyllä nopeat ja helpot toteuttaa. Mihin tahansa lastenhuoneen teemaan sopivat valaisimet voi tehdä itse helposti tällä toteutuksella. Lapset voivat myös itse osallistua helposti näiden tekoon.

Kommentit

Suositut tekstit