uuteen kotiin

Asumme tässä nykyisessä kodissamme enää pari viikkoa. Uusi asunto odottaa ja pää pursuaa sisustusideoita. Tämä koti on vaalea ja raikas, uudesta kodista haluan vähän lämpöisemmän sävyisen vaihteeksi. On kiva päivittää ja päästä toteuttamaan sisustus-ideoita uuteen kotiin. Onnekseemme meille jää muistoksi nämä valokuvaajan ottamat kuvat vanhasta kodista. 
Silloin kun muutimme tänne,jouduimme evakkoon kolmeksi kuukaudeksi kun emme päässeet muuttamaan sillä asukkaiden uudiskohde viivästyi. Remontin tekoon jäi silloin lopulta 6 päivää aikaa,johon oli sisällytettävä myös muutto. Motivaatio pintaremontin tekoon oli kova ,sillä halusimme jo muiden nurkista pian pois ja omaan asuntoon ja se sitten heti käyttöön eikä remontin keskellä asumista. 
Kyllä siinä hommaa riitti kun tytär oli reilu vuoden ikäinen, mutta oli se ihanaa pitkän odotuksen jälkeen päästä laittamaan asuntoa. Laitoimme tähän asuntoon uuden parketin ja maalasimme kaikki seinät. Tyttären huoneeseen laitettiin tapetti yhdelle seinälle. Wc päivtettiin myöhemmin kaakelimaalilla ja uusilla kalusteilla. Kylppärissä komeilee vielä siniset laatat, mutta sitä en halua muistella joten siitä ei tarvitse kuvaa tänne arkistoida. Olemme viihtyneet täällä todella hyvin ja asunto on tuntutunut omalta kun sen muokkasi mieleisekseen.


Keittiö
Ruokailutila
Olohuone

Makuuhuone
Tytön huone
Wc
Sauna
On se hyvä että muistoiksi meille jää tämän näköinen koti. Harvoin meillä näin siistiä on tai jos on niin ei ainakaan kauaa kun lelut ovat löytäneet tiensä jo pitkin asuntoa!Täytyy laittaa vielä tänne kuvat ennen remonttia kun ne löytyy jostain. 
Kuvat:Remax

Kommentit

Suositut tekstit